Lax på rödbetssallad med quinoa, spenat, fetaost och valnötter


Denna goda rätt var gårdagens middag, ett tack till min kära farmor som lagar så underbar mat! 
       Ikväll blir det fotbollsträning i det soliga vädret! :)



Ingredienser för 4 portioner:
4 st 
3 st 
1 påse 
1 st 
1 st 
2 dl 
4 dl 
2 msk 
100 gram 
6 st 

Tillagning

1.Koka rödbetorna, skala och skär i bitar. Koka quinoan i buljongen cirka 25 minuter. Låt svalna lite.

2. Lägg spenat i botten på ett salladsfat, lägg rödbetor och quinoan ovanpå. Pressa över citron och strö över lök och vitlök. Smula sedan över fetaosten och strö över nötterna delade i bitar.

3. Stek laxen och krydda med salt och peppar. Pressa lite citron över och servera med salladen.

                                                                                                                                          Saga
2011-05-09 @ 17:00:00 Recept Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0